top of page
  • Foto van schrijverImke

Het avontuur begint


ons tijdelijke onderkomen

Het is zover; we gaan op kamers!

Onze wilde plannen komen steeds een beetje dichterbij. Al een paar jaar dromen we er, samen met vrienden, van om ergens een boerderijtje op te gaan knappen, twee houten huisjes te bouwen of ergens in een yurt te gaan bivakkeren. For the record: wel met voor elk stel een eigen (t)huis. We vinden elkaar allemaal heel lief en dat willen we graag zo houden.

Daarvoor moesten er eerst twee huizen verkocht worden. Bij ons fijne maar veel te grote huis is dat tot onze grote vreugde binnen drie weken gelukt! Het andere huis heeft wat meer tijd nodig maar het ziet ernaar uit dat ook hier belangstellenden voor zijn. Tot die tijd trekken wij erin. Bij onze vrienden, kunnen we vast aan elkaar wennen.

We hebben de hele zolder en nog een extra kamer op de eerste verdieping tot onze beschikking. Ook hebben we een eigen badkamer en een eigen ingang.

De komende twee weken pakken wij ons boeltje op en gaan we proberen de inboedel die ooit in 8 ruimtes stond, in die 3 kamers te krijgen......

We hebben al het een en ander wegge-"Marie Kondoot" en hebben goede hoop dat de rest zal passen. Voor een aantal spullen zullen we een opslagbox moeten huren dus is er vooralsnog geen paniek.

Onze lieve vrienden, van wie het huis is waar we de komende tijd zullen wonen, zijn op vakantie naar Ierland dus kunnen wij rustig onze gang gaan.

We zijn meteen een aantal huisdieren rijker: 2 konijnen (A en B, ik moet me nog even verdiepen waar dat ook alweer voor staat en wie van de twee dan A is en wie B), een poes en 3 of 4 kippen, waarvan de kip met de kuif Geert heet. Heel zielig.

Project vandaag: een keukentje. Gerbrant is naar de Ikea gereden om een minikeukentje te kopen. Een gootsteen, oventje, kookplaat en afzuigkap moet voldoende zijn. De rest improviseren we er wel bij.

87 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

GTST

Ons bosje

Maart

bottom of page