top of page
  • Foto van schrijverImke

Verhuisd


Ik geloof dat het zondagmiddag was toen we besloten om op maandag toch maar naar Zelhem te verkassen. Zolang we niet wisten wanneer de aannemer zou kunnen beginnen dachten we beter af te zijn in Beekbergen maar het voelde ook een beetje gek.... nou hebben we het huis en dan gaan we er niet wonen!

Dus maandag na schooltijd stouwden we wat spullen in de oranje bus, hesen we Zusje in haar reisbakje en snelden we naar Zelhem. We zwaaiden naar de buurpaarden en sloten het hek. Dag paarden, dag huisje, dag Beekbergen, het was fijn maar we trekken verder.

Onderweg naar Zelhem verstoorden we nog een fazant tijdens zijn oversteekactie (hij buitelde wat onder de bus maar kwam op wonderbaarlijke wijze toch nog levend in de berm terecht) en vroeg Zusje zich de hele weg hardop af waar we in vredesnaam nou weer naartoe gingen.

Eenmaal in Zelhem kwamen we erachter dat we, omdat het huisje in Beekbergen volledig ingericht was, geen pannen en serviesgoed hadden. Gelukkig had Gerbrant ergens in de afgelopen maanden de kampeerspullen al in het bakhuisje gezet en eten we nu dus van plastic bordjes en drinken we uit de emaille vakantiemokken! We hebben wel 18 scharen trouwens :)

KPN beloofde voor het eind van de week de internetaansluiting voor elkaar te maken. Helaas boekten ze de meneer voor het aanklikken van de verbindingsknopje pas voor volgende week dinsdag. Na een vriendelijk doch dringend telefoontje van Gerbrant moest de goede man vermoedelijk toch nog even overwerken op vrijdag, want: we hebben verbinding!

Het is hier heerlijk! Rustig, mooi, leuke buren ;) Het forenzen valt ook reuze mee; als ik om 7 uur vertrek ben ik ruim voor 8 uur op school. En het is mooi onderweg!

De aannemer mag van mij nog wel even treuzelen, want zodra hij groen licht geeft zullen we weer moeten verkassen; naar een caravan ofzo.......


83 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

GTST

Ons bosje

Maart

bottom of page