top of page
  • Foto van schrijverImke

Temporary Nomads 4.0


De vakantie is voorbij gevlogen! Een groot deel van de vakantie stond in het teken van de aankomende verbouwing. We hebben gipsplaten gesloopt, planten water gegeven, balken verwijderd, behang afgekrabd, planten water gegeven, muurtjes weggemokerd, de keuken ontmanteld, tegels uitgezocht, een extra waterpunt laten maken en daarmee de planten nog meer water gegeven. Het gras hebben we voor het zuid-frankrijk-gevoel knisperend en goudgeel laten worden.

Gelukkig was er ook nog tijd om de vakantie te vieren en dat gaat erg goed op deze fijne plek, waar we ook anderen van konden laten genieten. Je kan hier bijvoorbeeld prima kamperen!

En dan nadert nu het eind van de vakantie. En daarmee ook het eind van de bouwvak en dat betekent dat de verbouwing dan toch echt gaat starten. Dat betekent ook dat wij ons hele hebben en houwen voor de vierde keer in 15 maanden hebben verplaatst. Deze herfst, en misschien een deel van de winter, wonen we gezellig in het bakhuisje (mét kieren en kacheltje), koken we (vooralsnog) buiten en slapen we in een caravan (met wc!). Laat die verbouwing maar komen, wij zijn er klaar voor!

105 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

GTST

Ons bosje

Maart

bottom of page